Dinsdag 10 januari extra vaccinatiemoment

Wekelijks vindt er zich een vaccinatiemoment plaats in apotheek Kestemont op woensdag

🚨Uitzonderlijk komende week wordt er een extra vaccinatiemoment voorzien en kan je je ook laten vaccineren op dinsdag 10 januari 🚨

Een afspraak maken is verplicht en gebeurt heel gemakkelijk via deze link.

Wist je dat...

Basisvaccinatie en booster wordt aanbevolen voor alle volwassenen. Iedereen vanaf 18 jaar die nog helemaal niet gevaccineerd is, laat zich best nog vaccineren met een basisvaccinatie (2 dosissen) en een boosterdosis. Deze boosterdosis kan bij ons in de apotheek. 

Vaccinatie sterk aanbevolen wordt voor wie meer kwetsbaar is. Voor deze groepen is een extra booster aanbevolen in de herfst- en wintermaanden (minstens drie maanden na hun vorige booster), wanneer er doorgaans meer viruscirculatie is. 


Vaccinatie tegen COVID-19 niet verplicht is, maar bescherming biedt tegen een ernstig verloop van COVID-19. Ook na het doormaken van een COVID-19 infectie is vaccinatie nog aangewezen om je immuunsysteem een boost te geven. Na vaccinatie kan je wel nog besmet raken, maar de kans dat je ernstig ziek wordt, vermindert aanzienlijk.

✔Wij bieden je ook nog steeds de mogelijkheid om een snelle antigeentest met certificaat uit te voeren. Deze test is gratis indien je symptomen vertoont. Tijdens de openingsuren kan je je zonder afspraak laten testen.Meest recent

Bij Apotheek Kestemont kunt u ook terecht voor

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?