Zorgpunt Zaventem 40% korting op incontinentie

Zorgpunt Zaventem is geen klassieke thuiszorgwinkel, maar een persoolijke advies- en verkooppunt aan aan terugbetalings tarieven van alle ziektekassen. Wij zijn gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal, dienstverlening en volgen regelmatig opleidingen om elke zorgbehoevende de beste oplossing te bieden. Daarnaast werken wij nauw samen met artsen, kinesisten en thuisverplegers die van jouw comfort een prioriteit maken.

Zorgpunt Zaventem wordt ondersteund door het Zorgpunt hoofdkantoor. Deze centrale staat in voor de administratie, facturatie en het opvolgen van de bestellingen. 
Je kan bij ons altijd terecht voor verhuur van een ziekenhuisbed, anti decubitus matras, relaxzetel , rollator, rolstoel,,aerosol toestel, zuurstofconcentrator, melktrekker...en het aankopen van thuiszorg materiaal, traplift , incontinentie materiaal aan 40% korting, steunzolen op maat, (semi-)orthopedische schoenen, zomercollectie schoenen, wintercollectie schoenen, steunkousen , ruggordel op maat, sport- en steunbraces, energievoeding & sondevoeding,... Voor het plaatsen van je bestelling en al je vragen ben je bij Zorgpunt Zaventem snel, efficiënt en persoonlijk geholpen.


Meest recent

Bij Apotheek Kestemont kunt u ook terecht voor

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?