Gratis uw COVID-19 sneltest indien u symptomen heeft en terugkeert uit vakantie, je kan vanaf nu ook terecht in de apotheek .

Apotheek Kestemont geeft u de mogelijkheid uw corona sneltest gratis te laten uitvoeren met certificaat. We hebben genoeg stock aan zelftesten en sneltesten in tegenstelling wat er op het nieuws wordt verklaard.


De test is gratis indien u maximaal 5 dagen symptomen vertoont die kunnen wijzen op een corona-besmetting zoals gedefinieerd door Sciensano, en ouder zijn dan 6 jaar. Voor symptomatische burgers is de snelle antigeentest in de apotheek gratis, want deze dienst wordt net als in testcentra of artsenpraktijken immers volledig terugbetaald door het RIZIV.

Ook reizigers die terugkeren uit een land of regio met een hoog infectierisico, kunnen zich vanaf 1 november '21 laten testen in de apotheek. Ook voor terugkerende reizigers zal deze snelle antigeentest in de apotheek gratis zijn, want terugbetaald door het RIZIV.
Uw resultaat is binnen 15min bekend en 1,5 uur à 2 uur later zal uw resultaat met certificaat verschijnen op www.mijnGezondheid, de Coronalert app en de CovidSafe app.

Online reservatie via deze link

Steeds bereikbaar via 02/720.05.71 of via apotheekzaventem@gmail.com.

Meest recent

Bij Apotheek Kestemont kunt u ook terecht voor

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?