Bescherm jouw huid voor en na blootstelling aan de zon 🌞

🔎 Wist je dat...


De eerste zon het gevaarlijkste is?

Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat de zon steeds meer regelmatig tevoorschijn komt. 🌞 Hoewel het fijn is om de zon weer te voelen, is het erg belangrijk dat je je goed blijft beschermen tegen de zonnestralen. De eerste zon is is zeer gevaarlijk voor je huid omdat deze nog geen voorbereiding heeft gehad tegen de zon en het verdedigingsmechanisme nog niet opgebouwd is. Breng daarom voldoende bescherming aan met zonnecrème met liefst een factor 50, zodat je huid minder kans krijgt om schade op te lopen.

Het is niet alleen belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon, ook is het van belang om na blootstelling je huid voldoende te verzorgen. Daarom raden we je aan om na het zonnen ook altijd aftersun aan te brengen, zodat je huid weer goed kan hydrateren. Dit voorkomt dat je huid verschrompelt en dat je te maken krijgt met schade aan het pigment.

Dankzij onze speciale actie op de zorgpunt aftersun, waarbij je slechts €9,00 betaalt voor 500 ml, kan je met een gerust hart de zomer in gaan en je huid aller tijden beschermen en hydrateren.🌞

Wees er snel bij want de actie is geldig zolang de voorraad strekt.

📢 Weet dat je bij ons het hele jaar door geniet van 10% korting op alle verzorgingsproducten, inclusief zonnecrèmes

Heb je nog vragen over welk zonneproduct nu juist bij jou past? Kom dan gerust langs, wij helpen je graag verder 💚


Meest recent

Bij Apotheek Kestemont kunt u ook terecht voor

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?