Bloeddrukmeter: een gezond cadeau voor de feestdagen ๐ŸŽ„ nu met 30% korting!

De feestdagen komen eraan, en dat betekent dat het tijd is voor cadeautjes. ๐ŸŽ

Heb je er wel eens aan gedacht om een bloeddrukmeter als cadeau te geven?

๐Ÿ‘‰ Een bloeddrukmeter is een handig apparaat waarmee je thuis je bloeddruk kunt meten. Dit is belangrijk voor iedereen, maar zeker voor mensen met een verhoogde bloeddruk. Een te hoge bloeddruk kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten, beroertes, nierziekten,... Door regelmatig je bloeddruk te meten, kun je deze problemen vroegtijdig opsporen en behandelen.


๐Ÿ“ฃ Van 18 december tot en met 31 december krijgt u bij ons in de apotheek 30% korting op de bloeddrukmeter van Rossmax. Zo kun je een bloeddrukmeter cadeau doen voor een zeer voordelige prijs.

Wil je meer weten over bloeddrukmeters of over onze actie? Kom dan langs in onze apotheek of neem contact met ons op.

De nauwkeurigheid, veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van de producten van Rossmax zijn bevestigd door de Europese Vereniging voor Hypertensie (ESH). Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat de bloeddrukmeter nauwkeurige resultaten geeft en veilig is voor gebruik. Daarnaast staan de bloeddrukmeters van Rossmax ook vermeld op de internationale validatielijsten van DABL en StrideBPMeest recent

Bij Apotheek Kestemont kunt u ook terecht voor

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?