NIEUW: manicure met Mavala nagellak bij apotheek Kestemont

We zijn verheugd om u te kunnen informeren over onze gloednieuwe service bij Apotheek Kestemont: Manicure met Mavala nagellak! 

Vanaf nu kunt u elke twee weken op vrijdag bij ons terecht voor een professionele manicure, inclusief het aanbrengen van prachtige Mavala nagellak in uw favoriete kleur (optioneel).

        💅 Professionele verzorging: Onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste zorgt voor een perfecte manicure, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.

        💅 Langdurig resultaat: We gebruiken Mavala nagellak, bekend om zijn unieke formule die langdurig blijft zitten en uw nagels extra verzorgt.

        💅 Verantwoord product: Mavala nagellak is vrij van formaldehyde, parabenen, kamfer en toluene, en is zuurstof- en vochtdoorlatend. Zo kunt u genieten van prachtige nagels zonder uw gezondheid te belasten.

        💅 Grote kleurenkeuze: Met een uitgebreid assortiment van Mavala nagellak in diverse kleuren, vindt u altijd de perfecte match voor uw stijl.

💰 De manicure (inclusief lakken) bedraagt €15

📆 Een afspraak maken is verplicht en is reeds mogelijk voor vrijdag 31/05 (bijna volzet) en vrijdag 14/05. Dit kan telefonisch, via een WhatsApp berichtje of mail.

📞 02/720 05 71

📱 +32 473 20 43 48

📧 apotheekzaventem@gmail.comMeest recent

Bij Apotheek Kestemont kunt u ook terecht voor

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?