Apotheek Kestemont

APOTHEEK KESTEMONT

Hoogstraat 23, Zaventem

Ma-Vrij. 08:30-19:00u

Zat. 09:00-12:30u.

Bij Apotheek Kestemont kunt u terecht voor

Eyelove levert complete brillen op iedere sterkte. U kunt kiezen uit enkelvoudige brillen, multifocale brillen en (mutlifocale) computerbrillen.

Ontdek MeerBezoek site

Een uitermate, accurate GRATIS oogmeting 

Kom langs bij apotheek Kestemont.  Afspraak maken is niet nodig. Kies één of meer van onze modieuze monturen. Onze werkwijze is geheel afgestemd op 1,5 meter.

De keuze voor zonneglas op sterkte altijd GRATIS 

Bij Eyelove is de keuze voor zonneglas op sterkte altijd gratis. Zo gaat u heerlijk de zomer in met een nieuwe zonnebril met UV400 bescherming. U kunt kiezen uit bruin, groen of grijs zonneglas.

Bij apotheek Kestemont neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen van Hoorcentrum Aerts te overlopen.

Ontdek MeerBezoek Site

Bij Apotheek Kestemont kunt u terecht voor

Uw oren, ze maken het leven mooi. In uw Hoorcentrum Aerts hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

Net zoals geen twee mensen hetzelfde zijn, is ook elk gehoorverlies uniek. Daarom bestaat hét ultieme hoortoestel dat voor iedereen geschikt is niet. Gelukkig kan de audioloog voor u het hoortoestel vinden dat perfect is afgestemd én afgesteld op uw behoeften en gehoorverlies.

Bij Zorgpunt Kestemont in Zaventem staat de kwaliteitsvolle thuiszorg voor de patiënt centraal.

ZorgpuntBandagisterie

Gespecialiseerde thuiszorgwinkel met steeds advies op maat

Wij zijn gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal, dienstverlening en volgen regelmatig opleidingen om elke zorgbehoevende de beste oplossing te bieden.

Zorgpunt , thuislevering binnen 24 uur

Daarnaast verzorgen wij administratie van de terugbetaling van mobiliteitshulpmiddelen via het RIZIV.

Hoe kunnen wij je helpen?